maanantai 25. marraskuuta 2019

Sims 3 Holtiton #1. Painajaisten poikamiesnaapuri? D:

Seuraava

Tuli tän tekstipätkän kirjottamishetken eilises hinku pelaa Simssii, niin pelasin Simssii. Kolmosta (3). Yrittää olla jonkunlainen legacyhässäkkä miun hassunhauskalla selostuksel varustettuna, toivottavast o jotain hupii teilleki. :D
 Tarinamme päähenkilö on Nuutti Holtti (siksi suku olkoon Holtiton hohö (mut Holtiton --> ilman Holttia --> 🤔)), jonka ulkonäön, persoonallisuudet, vaatetuksen, mieltymyksen yms arpanopitin, sillä simin luonnissa hienosäätöineen kuluu kuitenkin miun taidoilla ikuisuus. Ja kaikki kuitenkin naurais miun vaatetusvalinnoille ja en osaa tehä muutenkaan luonteeltaan spicyi simei, ku lähestulkoon kaikki on yleiskilttei ja arkoja nörttejä suurimmaks osaks ajast.

Nuutti on "siisti" pihi säästeliäs kärtty, joka on kaiken lisäksi vielä herkkäuninen. Onks light sleeper herkkäuninen? Olkoon täst lähtien herkkäuninen.

Tavoitteeksi valitsin ton rahajutskan, kun simeissä vähän pakosti rahaa kuitenkin kertyy vähän kerrassaan. Voi sitten kiikkustuolissa ihmetellä lapsenlaspenlpasen tepastelua rahakasassa flyygelien ympäröimänä. Harrastaako rikkaat ihmiset sellaista? Se selviää jos selviää ~seuraavissa osissah~
(Ehkä tosin ja jos jaksan edes pelaa siihen asti, että suku jatkuu.)


 Onneksi hän on myös ulkoilmassa viihtyvä, sillä raitista ilmaa hän tulee saamaan aika reilusti tarinamme alussa, sillä hänellä ei ole yhtäkään rahaa. Tai oli, mutta hän osti muistaakseni tusinan huipputeknologisia jääkaappeja ja yhden (1) viiden simoleonin ruukkukasvin kaikella omaisuudellaan ja laittoi ne talouden tavaroihin, jotta voisi ansaita rahansa Ihan Ite™. Taustalla on pakollinen umpinainen pikkuhökkelö, koska tämä lurjus ei halunnut muuttaa ihan kokonaan tyhjälle tontille.

Ai niin tontin epä-tienpuoleinen reuna on puita ja pensaita täynnä, koska luontoa ei voi olla liikaa. Tai yritin keksiä miten rahaa saisi vähennettyä mahdollisimman tehokkaasti. Ei vähentynyt. Luonto on halpaa.

Tonttina toimii pienemmänpuoleinen raharikastumiskuja tai joku sellainen, koska hihii nimi. Legacyiden säännöissä yleensä käsketään ostamaan iso tontti, jotta rahaa jäisi mahdolisimman vähän, mutta olinkin kauhea rebel ja ostin koko loppurahalla jääkaappeja ja puita. :V


 Naapuri ideoi pahaa aavistamatta. D:


 Ja siinä koppero, joka hävisi mystisestih.


 Ai niin niitä jääkaappeja olikin vain about puoli tusinaa, mikä pettymys.


 Tässä välissä Nuutti sai itsensä juksattua naapuriin kylään, ainakin on hetken ajan katto pään päällä. Tuo ja naapuri (jonka nimeä en muista, en kyl Nuutti Holttiakaan muista niin hyvin ku vois) kyllä taisivat kinata jotain, mutteivät kurkuille asti ehtineet. Mukavan rento neutraali olo jäi.


Lapsi tuli hönkimään oven taakse! D: (eli tuomaan postia, se ja sama)


 Sitten alkaa kasuaali jumppatuokio ventovieraan naapurin olkkarissa.
Seinät vaihtelee muuten aika iloisesti läpinäkyvyyttään tässä/näissä postauksissa, joten varautukaa siihen jooko.


 Kainalohaisu kainalossa on hyvä pestä hampaita, että edes jotain hygienisyyttä tapahtuisi.


 Ennen suihkuun ja vessaan menoa Nuutti potkaistaan pihalle, sillä tuo tuhmuroi liikaa.


Sitten tuo höpinöi jonkun kanssa, vaikkei varmaan tunne muita kuin naapurin naisen. Kiusallista ehkä?


 Sitten tuo iskee silmänsä uuteen ihmiseen- anteeksi simiin naapurissa, joka mietiskelee nyt jo kihlautumista. :0


 Seuraavaksi matka vei keskuspuiston tyyliseen (tai sitten se oli keskuspuisto piste), koska naapuriin ei pääse loisimaan ja hyvällä tuurilla puistosta saisi evästä. Ainakin kalastaa voi ja pestä käsiä ajan kuluksi.


 🍗!!

Eikun Nuutti meni ihmettelemään sitä vierestä. uwu Miksen ottanut kuvaa siitä. D: Olin ottavinani, mutta c (kuvausnamiska) eri tainnut painuu tarpeeksi tai jotain.


 Penkin päällä on hyvä nukQ.


 Nuutti aloitti aamunsa pyydystämällä pikkueläimiä eli kovakuoriaisia tai jotain. Poskeen vain eikun.


Nuutti oli juuri lähdössä taas naapuriin kylään-


 - kun tuo heitti paidan pois-


 - ja lähti töihin. Ai niin se otti työpaikankin vastaan jossain vaiheessa. Toimii testikappaleena tiedeihmisille jihuu boing.


 Ja sitten hän onkin jo takaisin ja oikein timanttia punastuttaa. Häiritsee miten lihaksikas toi on. <:0


 Naapuri saa taas unelmien naapurinsa kylään. Älysin vast nyt, miten epämiellyttävän lähellä simit seisoskelee jutellessaan keskenään. D: Kulttuurieroi pelihahmoilki kai on...


 Ja vihdoin Nuutti pääsee suihQ~


Blondi oli juuri tekemässä salaattia (tarvikkeet pöydälle hylättynä), kun sankarimme meni höpisemään tälle.


 Ja "avuliaasti" toimitti ruuanlaiton loppuun ettei tarvitsiti itse maksaa aineksista. Harvinaisen ihmissudehtava kämppisjäbä tuli myös katsomaan moittivasti salaatin tekoa.

Pitäis muuten temppuilla Supernatural-lisäosa kuntoon, peli jostain syystä ei halua hyväksyä sitä. <:0 Tosin en tiiä jaksanko sitä yleisesti, kun zombit kaluavat nilkkoja lähestulkoon joka yö.


 Siemen.


 Nuutti vaelsi kivikon reunalle vissiin siemeniä etsiessään. <:0


 Autuaan tietämättömänä Nuutti myös nukkui kirjaimellisesti mustan peura ohi, kun tuo löntösti puiston läpi.



 Kolmas päivä alkoi intensiivisellä kalastuksella. Simeillä taitaa olla jokin taskuversio ongesta, kun noilta sellainen löytyy automaattisesti. Olikohan kersoilla kanssa, vai kuuluuko ongen saaminen johonkin aikuistumisriittiin? En ole niin paljon Simin loreen perehtynyt.


Sitten Nuutti iski silmänsä tämän porukan piknikkoriin, muttei tainnut ehtiä apajille ajoissa. </3


Nuutti tunsi tuntemuksia.


Ja poseerasi suihkulähteellä. :0
(Ai miun pitäis selittää jotai muutaki mitä kuvis tapahtuu?)


Naapureilta tuli pihalle pikkueläin. 👀


Eläin ajatteli hupailuita tai piti Nuuttia huvittavana yksilönä, kuka tietää. uwu


Tässä vaiheessa rahaa oli jopa sen verran, että pystyi ostamaan toisen halvimmista mahdollisista sängyistä. Ei enää puiston penkkejä! 🎉


Ja juuri kun Nuutti pääsi pötköttämään ihka ensimmäistä kertaa ihan ikiomaan sänkyyn, niin rosmo tuli. D:


Onneksi hänellä ei ollut muuta omaisuutta lojumassa kuin mystinen siemen (tai viinirypäleen semmoinen, en oo varma), mutta omaisuutta sekin. </3


"Kokemus tämäkin."


Seuraavana aamuna iskin taskusta löytyneet siemenet pihalle-


-koska niistä voisi kasvaa jotain syötävää ja syötävyydet on ihan jees, etenkin jos ei ole jääkaappia käytettävänä ihan käden ulottuvilla. Luulisin, että villipuista löytyneisiin limetteihin alkaa kuitenkin jossain välissä kyllästymään. </3


Ja loppupäivä taisi kulua kalastaessa. Maistuu vapaapäivältä. :0


Ensimmäiset laskut on myös maksettu, vaikka epäilen et sähkölaskusta tuli järin iso.


Hyvä käydä lepi puutarhantekeleen viereen. uwu



Taimet kasvo jo. <:0


Toi tyhjä seinä näyttää low-key uhkaavalt, mut eiks taloi rakenneta just tällee, et pystytetää yks seinä ilman kattoo tai mitää sitä mukaa, ku rahaa tulee?


Naapuri o joksenkin nyrpeä, kun Holtiton tuli taas suihkuttelemaan lähes heti, kun hyvää hyvyyttään aukaisi oven. Tuleekohan tuolta lasku perässä tai edes joulukorttia. D:


Ja yleisön pyynnöstä: uwueläin. uwu
Uwueläin kaipailee ruokaa, ruokkikee se!


Tie vie taas vaihteeksi puistoon ja piknikkorien saalistus alkaa!


Muita simejä pitää aina välillä jäädä jututtamaan, vaikka pelin "Penna Ponteva ei ole enää ystäväsi"- ilmoitukset ottaakin vähän kaaliin.


👀


Nyt Nuutti jopa sai evästysseuraa, vain kynttilä tai edes tuikku puuttuu. :0


🌱Nuutti & Kasvustot🌱


Ja yleisesti tontti ekan osan lopussa~ Eli ainakin järkyttävämmästä köyhyydestä päästy pois, mut hetken saa odotella sisällä nukkumista, suihkua, vessaa, ruuanlaittoa ja vähän vaikkea yleistarpeellista. Sekä varashälytintä, ettei siemenii viedä taas. D:

Miul on toinen osa kuvattu, mutta senkin kuvat o aika taidokkaan kaukaa otettu. Yritän ikuistaa Holtittoman suvun sotkuja vähän likempää seuraavilla kerroilla, jos muistan ja kykenen. 💪

(Joo kuvii voi rajailla jälkikäteen, mut mggfghhhhhhhh ei jaska. Sori. </3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti