perjantai 30. lokakuuta 2020

No hyi joku 50. postaus

 Soittolista: Sad Indie

Taas perushöpinöimässä, koska kuu on mennyt yllättävän sukkelaan. Tai oikeastaan tämä loppupää vain, alku mateli niin kuin yleensä kuukaudet matelevat aluksi.

Luokkalainen muuten vilautti laukkunsa pohjalta löytynyttä worm on a stringiä ja se oli niin söpö, että sain jonkun dopamiiniboostin ja olin hyvin :) reilun tunnin ajan. Pitänee perhtyä matoilun maailmaan ja tehdä armeijallinen karvamatoystäviä. uwu

Kissalla on mourut edelleen. D: Toivottavasti se on leikkautettavissa, koska kyseinen kissa on aika pikkukissa. Varmaan voisi punnita talousvaa'alla, jos saisi sen pysymään paikoillaan (mitä kisut eivät yleensä tee juuri silloin kuin tarvitsisi.)

Tuli taas hetken hinku pelata Mario Party 6:sta. Vieläkin numeroiden päätteet hämmentävät, mutta silti kirjoitan ne.

Täällä tuoksuu kaali. Onneksi ei tarvitse lähteä minnekään viikonloppuna.

(Onneksi kirjoitustahtiani tai -aikaa ei voi tietää~ Syödään keskellä yötä. >:U)

Onpas intensiivisen kuuloinen kappale (I know the end - Phoebe Bridgers.) Miun intensiivinen ei varmaan ole sama mitä voisi odottaa, kun tykkään pehmosista kappaleista. Egotrippi on oih, mutta kertosäkeet tuntuvat turhan kovilta useissa kappaleissa. Tänään vastasin kaverille pitkästä aikaa (tai hän viestitti tänään aikaisemmin aamusella ja vastasin. Viestittelystä mennyt... Viime viestit elokuussa... Pari kuukautta, hui D: Pitäis yhteytyä useammin </3) ja kerroin, etten ole pahemmin kuunnellut musiikkia, sillä en ole kauheasti kuunnellut musiikkia. Koneella ollessa ehkä katson parisen videota ja muuten mennään talon äänillä eli isä huudattaa telkkaria. Tai huudatus on varmaan väärä termi (When the party's over Billie Eilishiltä kuulostaa säd indieksikin turhan ankealta, pamautan yleistykkäyslistan pyörimään), sillä nupit voisivat olla kaakommassakin. Sitten pitäisi varmaan kuskata koulusta kuulosuojaimet ja aikoa kissoille omat myös.

Katossa kuului kärpäsääniä ja pöydälle tippui pölyhahtuva. Kiitti kärpänen.

Tein pari rivinvaihtoa, mutta teksti näytti jotenkin yksinäiseltä ja peritin ne pois. Tai perittäminen varmaan olisi nuolihommien harrastusta ja minä maalasin ja/tai backspacetin ne pois. Jee jännää.

Tänään tein elämäni ensimmäiset juotokset koululla ja prosessin selittäminen kaverille oli hyvin hämmentävää, kun selitykseni rajoittui enimmäkseen tekopuoleen. Palikat on silleen, (juotosnestettä en tainnut mainita hups) ja isketään juotospala ja sitten se kapilaaroi silleen hienosti, sitten sauma ja valmis. Varmaan kuulosti jotenkin tuollaiselta. En edes viitsi katsoa Whatsappista, miten se oikeasti meni.

Luokkakaveri sanoi, että kuulemma kertakäyttömaskeista irtoaa omanlainen haju, kun valitin että nyt tiedän miten pahanhajuinen hengitys minulla on. Miten lie, mutta tuskin kaikki toivo on menetetty.

Näppäimistö kiukuttelee vähän, mahtaakohan olla patterinvaihto edessä. Saa nähdä milloin seuraava Gardeniailu tulee, toivottavasti sitten ei takkua. Nyt se sitten varmaan takkuaa kun sanoin. Pitänee lukea viimeisin tarina, itkeä vähän henkisesti niinkuin perinteisiin kuuluu ja kirjoittaa se tiivistelmä vihdoin. Kovasti rankkaa se omienkin tarinoiden lukeminen.

Nyt tuoksuu curry. Evästä.

(Enkä edes kuunnellut tykkäyskappaleita. >:U)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti